4wheel, all-terrain vehicle, ATV, buggy, quad, quad bike, quadbikesafaris, fyrhjuling, terränghjuling, snowmobil, snowmobile, snowmobile tour, snowmobile tours, snowmobile safaris, snowmobilesafaris, snowmobiling, snowmobile, skicat, skimobile, motoneige, motorschlitten, motoslitta, motorsläde, snöskoter, jetski, jetskisafaris, waverunner safaris, south finland, ohjelmapalvelu etelä suomi,

Yritys-esittely


Sydän-Hämeen Safarit on energinen jo 18 vuotta toiminut ohjelmapalvelu yritys. Safareiden kotipaikka on hyvien kulkuyhteyksien varrella keskellä Hämettä Pälkäneellä järvien ja harjujen kehdossa. Etelä-Suomi on pihapiiriämme.


Toiminta on käynnistynyt kesällä 1999. Yritysideana on tarjota yhteistyökumppaneiden kanssa tasokkaita, elämys retkiä luonnossa. Olemme erikoistuneet Etelä-Suomen yritysten asiakas- sekä henkilöstötilaisuuksien järjestämiseen.


Asiakkaan turvallisuus ja sopusointu luonnon ja muiden luonnossa liikkujien kanssa on meille moottoroitujen ohjelmapalveluiden järjestäjänä erittäin tärkeää.


Suurin osa laitteistamme on varustettu puhtaalla vähäpäästöisellä nelitahti moottorilla.Katso 91 sekunnissa esittelyvideomme, mitä kaikkea meillä voi tehdä. Esittelyvideo
Sami toimii kiireapulaisena.

Mika huolehtii safareista sekä yrityksen johdosta.
Esko takaa laitteiden moitteettoman kunnon.

Vihtori ja Valtteri pärrää jo laitteilla, mutta puuroa on vielä syötävä.


Sponsoroimme elämystä…

Töissä ja mainostamassa.