Sähkömaastopyöräsafari, uusi huikea maastopyörälenkki sähköavusteisilla maastopyörillä.


Olemme juuri kehittäneet edullisen ja todella luontoystävällisen safarimuodon nykypäivän liikkuvalle ihmiselle. Lähde mukaan kokeilemaan ja ideoimaan mitä kaikkea sähköavusteisilla maastopyörillä voimme Pälkäneen Syrjänharjussa kokea. Sähköavusteisella maastopyörällä voit itse valita, ajatko kevyesti maisemista ihaillen vai tehokkaan treenin kuran lentäessä. Tämä safari tarjoaa liikunnan riemua tekniikan turvin jokaiselle ikään ja kuntotasoon katsomatta. Safarin jälkeen eksoottiset puilla lämmitettävät sauna ja kuumavesiallas, - ympärillä lämmin vesi, päällä pohjolan taivas. Päivän päätteeksi tunnelmallinen ruokailu saunarannassa jälkiruokineen.

Voit myös vuokrata meiltä pyörän 70euron päivähintaan ja lähteä yksin tai kaverin kanssa tutustumaan läheisen Syrjänharjun monipuolisiin luonnon reitistöihin.


Maastosähköpyöräsafari:


Sisältää laitteet ja oppaan, safari ajetaan asiakkaan omissa ulkoiluvarusteissa.

SAFARIN KESTO: 2-3 tuntia.
SOPIVUUS: Kaikille

HINTA: 120€+alv10%/henkilö


Max. 6 henkilöä kerralla.


MAASTOPYÖRÄSAFARI SISÄLTÄÄ:MUUTA HUOMIOITAVAA SAFARILLE LÄHDETTÄESSÄ:

Mukaan safaria varten on hyvä ottaa väliasu, esimerkiksi; oloasu, verkkarit tai tuulipuku, paikalta väliasuja lisähintaan. Laitteiden omavastuu kolari- tai muussa vahinkotapauksessa 950 euroa/laite. Ennakkovarausmaksu 30% hinnasta, joka matkan peruuntuessa jää palvelun tarjoajalle korvaukseksi ennakkojärjestelyistä. Vahvistettu varaus on sitova. Laskutamme tilattaessa sovitun henkilömäärän mukaisesti. Peruutuksista laskutamme seuraavasti; 7vuorokautta ennen 30% hinnasta, kahta vuorokautta ennen perutuista tilaisuuksista laskutamme täyden hinnan. Sydän-Hämeen Safarit Oy on vastuuvakuutettu yritys, järjestäjän laiminlyönneistä johtumattomat esim; tapaturmat ja laitteiden vaurioituminen on asiakkaan omalla vastuulla.

----------------------------------------------------------------------