Vesijetti, vesijettisafari,

avain sanat tähän

Vesijettisafari tai vesiskootteriajelu tai vaikka Soinin Juppiskootteri :)


Vesijetti, vanhalta nimeltään vesiskootteri on fantastinen laite niille, jotka haluavat kokea vapauden liikkua veden pinnassa. Safarilla ajamme kauniita jokia ja järvenselkiä pitkin, joiden vertaisia emme uskoneet edes olleen olemassa, retki on elämys vesillä. Reittimme kulkee turvallisesti ja ohjatusti aiheuttamatta häiriötä ympäristölle. Laitteemme ovat hiljaisia ja turvallisia safarikäyttöön suunniteltuja ympäristöystävällisiä nelitahtisia vesijettejä. Suosituimmat retkemme ovat Mallasvettä sekä Kyllönjokea pitkin Rönnviikin viinitilalle, Roinetta Vehoniemenharjun automuseolle valkosuklaakakkulle tai Mobilian vuosittain vaihtuvaan autoilunäyttelyyn kahville. Voimme ajaa myös kahden päivän retken, tällöin yövymme mukavassa mökissä vesireitin varrella. Päivän päätteeksi mahdollisuus valita useasta sauna- sekä ruokailumahdollisuudesta. Kesällä toimimme myöskin Tampereella Pyhäjärvellä sekä Näsijärvellä.


Rullaa sivua alaspäin ja valitse valmiista vesijettisafaripaketeistamme mieluisesi, jos paketeista ei löydy sopivaa räätälöimme juuri teille sopivan paketin.


Sivun lopussa näet mitä muuta huomioitavaa retkelle lähdettäessä on, kokous ja sauna sivulta löydät esittelyn saunarannasta. Vilkaise myös asiakkaille varatut tasokkaat varusteet.RAUHALLINEN VESIJETTISAFARI KYLLÖNJOKEA RÖNNVIKIN VIINITILALLE:

Koe ainutlaatuisen kaunis Kyllönjoki vesijetin selästä katsoen. Safarilla huristelemme vähän vauhdikkaammin järvenselkiä ja nautimme hiljalleen lipuen maisemista Kyllön kiemurtelevassa joessa. Rohkeimmat jetin käyttäjät voivat paluumatkalla kokeilla todellista rodeota turvallisella järvenselällä. Perillä Rönnvikin Viinitilalla nautimme mehukkaat piirakkakahvit. Mahdollisuus myös viininmaistiaisiin pienen esittelyn kera (erikseen tilattavissa, katso lisäohjelmat sivun lopussa). Viinitilan myymälästä voi hankkia pälkäneläistä viiniä kotiin vietäväksi tai illanvieton iloksi. Illan kruunaa perinteinen mökkisauna kuumavesialtaan kera ja tietysti herkullinen ruoka tunnelmallisesti kynttilänvalossa (erikseen tilattavissa, katso lisäohjelmat ).

VESIJETTISAFARI: 2-3 tuntia.
SOPIVUUS: ensikertalaisille, rauhallisille ajajille sekä maisemien että viinin ystäville.

HINTA: 230 euroa / henkilö +alv
Toinen henkilö jettiin 120 euroa +alv
Hinta alkaen 6 henkilön ryhmälle

Max. 14 jettiä/ 28 henkilöä.


VAUHDIKAS VESISKOOTTERISAFARI JÄRVEN SELKIÄ KAIVANNON KANAVALLE:

Jetteilyä parhaimmillaan suurten järvenselkien innoittamana. Taitamme vauhdikkaasti Mallasveden ja Roineen aallot suuntana Vehoniemen tai Mobilian automuseo. Perillä nautimme kahvit piirakoiden kera. Mahdollisuus myös tutustua vaihtuviin autonäyttelyihin (erikseen tilattavissa). Vehoniemen harjulla voimme kiivetä näkötorniin ihastelemaan kaunista järvimaisemaa ja katsomaan jeteillä ajamaamme reittiä. Paluumatkalla pysähdymme saarten lomaan ja halukkaat voivat testata jettien todellista suorituskykyä turvallisella Mallasselällä toisten ihaillessa menoa saarelta. Päivän päätteeksi maistuu vielä perinteisen mökkisaunan lämpö kuumavesialtaan kera ja herkullinen ruoka kynttilänvalossa nautittuna (erikseen tilattavissa, katso lisäohjelmat sivun lopussa).

VESISKOOTTERISAFARI: 3-4 tuntia.
SOPIVUUS: ensikertalaisille, vauhdista pitäville sekä autojen ystäville

HINTA: 260 euroa / henkilö +alv
Toinen henkilö jettiin 120 euroa +alv
Hinta alkaen 6 henkilön ryhmälle


Max. 14 jettiä / 28 henkilöä.


Yleisösafari sunnuntaina:

Sunnuntaisafarit on tarkoitettu jokaiselle, kaikille kansalaisuuksille, kaikille perheille. Talvella moottorikelkoilla, heinäkuussa vesijeteillä ja rospuutto aikaan mönkijöillä. Safari toteutuu kun kolme kuljettajaa vahvistaa osallistumisensa edellisen lauantain aikana. Tämän ohjatun ja turvallisen safarin voit tilata sähköpostilla lahjakorttina lahjaksi ystävälle.

Sunnuntaisafareiden TEEMAT;
Helteisen heinäkuun jettisafari sunnuntaina 15.7 2018 klo 12.00-15.00
Syysloman kurakelissä mönkijäsafari on parasta herkkua 21.10 2018 klo 12.00-15.00
Moottorikelkkasafari lumisessa helmikuussa sunnuntaina 11.2 2018 klo 12.00-15.00
Moottorikelkkasafari aurinkoisen maaliskuun kunniaksi sunnuntaina 11.3 2018 klo 12.00-15.00

HINTA: 190 euroa / henkilö
Toinen henkilö kyyiin 60 euroaVESIJETTISAFARI VISAVUOREN KULTTUURIKEHTOON:

Haasteellinen vesijettisafari takaa unohtumattoman nautinnon. Jetteilemme vauhdikkaita järvenselkiä sekä koemme kahden järven välisen laivasulun. Tunne, kuinka vesi laskee allasi ! Visavuoressa nautimme pullakahvit sekä tutustumme taidemuseoon ( erikseen tilattavissa esittelyjä). Ihastu Emil Wikströmin upeaan asuinrakennukseen sekä katsasta tunnetun pilapiirtäjä Kari Suomalaisen hauskimmat teokset. Paluumatkalla innoikkaimmat voivat testata vesijettien hevosvoimia turvallisella Mallasselällä. Lähtöpisteessä Keiniänrannassa meitä odottaa perinteisen puusaunan lämmin löyly kuumavesialtaan kera( erikseen tilattavissa). Nautimme auringonlaskusta ja ruokailemme hyvin takan loimutessa ja kynttilöiden valaistessa iltaamme. (ruokailu erikseen tilattavissa, katso lisäohjelmat sivun lopussa).

VESISKOOTTERISAFARI: 4-5 tuntia.
SOPIVUUS: tämä on jo toisen ajo kerran safari ja ehkä pikkuisen kulttuurin nälkäisen

HINTA: 270 euroa / henkilö +alv
Toinen henkilö jettiin 130 euroa +alv
Hinta alkaen 6 henkilön ryhmälle


Max. 14 jettiä / 28 henkilöä.


Linnatuuli Janakkala --- Saunaranta Pälkäne:

Siirrämme laitteet aamutuimaan Janakkalaan Linnatuulen kupeeseen, tästä starttaamme safarin kohti Pälkänettä ja saunan lämpöä... Mutta matkalla on monta haastetta edessä:) Voimme katsella kaunista Hämeeninnaa, taistella isoa Vanajanselkää, tutustua Valkeakosken sulkuun, reilusti on ajettaa ja aiempi ajokokemus on tälle reissulle eduksi. Reissun päätteeksi Keiniänrannassa sauna, palju sekä kunnon ruokailu.

VESISKOOTTERISAFARI: 4-5 tuntia.
SOPIVUUS: Haasteellinen päivä lyhyellä siirtymällä Hämeenlinnasta tai jopa pääkaupunkiseudulta.

HINTA: ??? euroa / henkilö +alv
Toinen henkilö jettiin ??? euroa +alv
Minimi 3 jettiä


Max. 14 jettiä / 28 henkilöä.


KOVA PÄIVÄ:

koko päivän vesiskootterisafari jossa sekä tankki että takki ajetaan tyhjäksi. Tällöin otamme suunnan Rönnin tanssilavalle, Hauhon latvavesiin tai Hämeenlinnan maisemiin. Puolivälissä päivää pysähdymme ruokailemaan ja tarvittaessa tankkaamaan lisää menovettä. Illansuussa palatessamme Keiniänrantaan, nautimme kunnon löylyt puusaunan lauteilla sekä saunomme päivän pisarat harteiltamme. Lopuksi ruokailemme tukevasti posliinilta tai grillaamme iltapalaa nuotiolla ja ihailemme auringonlaskua järven rannassa. Tunnelmallinen mökki on vapaasti käytössämme yön tunneille saakka. Safarimatka on pitkä ja aiempi kokemus suotavaa. Maisemat ovat vaihtelevat ja nähtävää riittää.

VESISKOOTTERISAFARI: 5-7 tuntia
SOPIVUUS: kokeneille pitkän matkan ystäville

SOITA, SUUNNITELLAAN REITTI JA LASKETAAN TARJOUS !

Max. 14 jettiä / 28 henkilöä.


TODELLINEN YÖN YLI TURNEE:

Ensin valitsemme sopivalta etäisyydeltä majapaikan. Pakkaamme tarvittavat yöpymisvälineet jettien kyytiin ja eikun matkaan... Ajamme lyhyesti, sopivasti tai pakarat pehmeäksi, vaikka Tampereelle tai Längelmäelle saakka majoittumaan. Aamiaisen jälkeen takaisin. Soita, niin muokataan paketista teidän näköisenne kokonaisuus !

SAFARIN KESTO: sovittavissa
SOPIVUUS: Jo ajokokemusta omaavalle, ryhmäkoko 3-12 henkilöä


YHDISTETTY VESIJETTI SEKÄ MÖNKIJÄSAFARI:

Vuodenajan sekä sääolosuhteiden mukaan mahdollisuus yhdistää mönkijät ja moottorikelkat samalle reissulle. Isommilla ryhmillä samanaikaisesti kahdessa eri porukassa kahden oppaan johdolla. Kesäaikaan yhdistämme mönkijät ja vesijetit, talviaikaan mönkijät sekä moottorikelkat. Safarikohteet ja tarkemmat suunnitelmat toteutamme räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan huomioiden ryhmäkoon.

SAFARIN KESTO: sovittavissa
SOPIVUUS: haastetta ja vaihtelevuutta haluaville


SOITA JA KYSY TARJOUSTA !


SAFARIPAKETIT SISÄLTÄVÄT:

SUOSITELTAVIA LISÄOHJELMIA:

Hintoihin lisätään alv 10 tai 24%

MUUTA HUOMIOITAVAA SAFARILLE LÄHDETTÄESSÄ:

Mukaan safaria varten on hyvä ottaa helteellä aurinkorasvaa, uikkarit / shortsit, ylimääräinen T-paita sekä kolealla ilmalla gollege tai fleece paita joka saattaa kastua. Paikalta vuokrattavissa väliasuja hintaan 10 euroa / asu.Laitteiden omavastuu kolari- tai muussa vahinkotapauksessa 950 euroa/laite. Sydän-Hämeen Safarit Oy on vastuuvakuutettu yritys, järjestäjän laiminlyönneistä johtumattomat esim; tapaturmat ja laitteiden vaurioituminen on asiakkaan omalla vastuulla. Laitteiden omavastuu kolari- tai muussa vahinkotapauksessa 950 euroa/laite. Ennakkovarausmaksu 30% hinnasta, joka matkan peruuntuessa jää palvelun tarjoajalle korvaukseksi ennakkojärjestelyistä. Vahvistettu varaus on sitova. Laskutamme tilattaessa sovitun henkilömäärän mukaisesti. Peruutuksista laskutamme seuraavasti; 7vuorokautta ennen 30% hinnasta, kahta vuorokautta ennen perutuista tilaisuuksista laskutamme täyden hinnan. Vesijettiä saa ajaa 15 vuotta täyttänyt henkilö. Laitteissa on 30 litran säilytystila.