KOKOUS­PAKETTI

Helppo kokonaisuus joka sisältää ajankohtaan parhaiten sopivan safarin saunoineen ja ruokineen

Kokouspäivä alkaa mahdollisella palaverilla tai koulutustilaisuudella. Pöydän äärestä siirrymme jouhevasti varusteiden vaihtoon ja laitekohtaiseen turvakoulutukseen. Puemme suojavarusteet, tutustumme laitteisiin sekä käymme läpi turvaseikat. Safari ajetaan vallitsevaan keliin parhaiten sopivalla kalustolla: lumisella pakkaskelillä mennään moottorikelkoilla, kesähelteellä vesijeteillä, kuraisena rospuuttoaikana möngitään mönkijöillä kura-asussa.

Safarin jälkeen puilla lämmitettävät sauna ja kuumavesiallas, - ympärillä lämmin vesi, päällä pohjolan taivas. Päivän päätteeksi tunnelmallinen ruokailu saunarannassa jälkiruokineen. Tähän pakettiin kuuluu kaikki tarvittava.

Kokouspaketti sisältää

  • Kokoustilat
  • Virvoitusjuomat
  • Kauden safariohjelman taukoeväineen
  • Perinnesaunan ja pyyhkeet
  • Kuumavesipaljun
  • Illallisen
Ohjelman kesto:6-8 tuntia
Sopivuus:Kaikille
Hinta (5 henkilöä):2600€ + alv. 24%
Lisähenkilöt:350€ + alv. 24% / hlö
Minimilaskutus:5 henkilöä
Muuta huomioitavaa:Max. 18 henkilöä kerrallaan

Varausvahvistus

Vahvistettu varaus on sitova ja laskutamme tilaisuudesta tilattaessa sovitun henkilömäärän ja palveluiden mukaisesti. Perimme tilaisuudesta ennakkovarausmaksun, joka matkan peruuntuessa jää palveluntarjoajalle korvaukseksi ennakkojärjsestelyistä. Peruutuksista laskutamme seuraavasti: Seitsemän vuorokautta ennen perutusta tilaisuudesta 30% hinnasta ja kahta vuorokautta ennen perutusta tilaisuudesta laskutamme täyden hinnan.

Omavastuu

Sydän-Hämeen Safarit Oy on vastuuvakuutettu yritys. Järjestäjän laiminlyönneistä johtumattomat esim. tapaturmat ja laitteiden vaurioituminen ovat asiakkaan omalla vastuulla. Laitteiden omavastuu kolari- tai muussa vahinkotapauksessa on 950€/laite.

Sydän-Hämeen Safarit