Konsepti

Viettäkää vauhdikas seikkailupäivä kanssamme!

Päivän aluksi 4 tuntia safaria valitsemallanne menopelillä: Vesijetit järven aalloilla, Mönkijät haastavilla metsäreiteillä tai leppoisassa harjumaisemissa tai Moottorikelkat hohtavilla nietoksilla! Kaikki safarimme sisältävät seikkailua upeissa maisemissa, aina kuitenkin ehdottoman turvallisesti!

Kun meno-osuus on suoritettu, on aika vetäytyä rentoutumaan muutamaksi tunniksi Saunarantaamme puhtaan Mallasveden ääreen. Safarin pölyt saa hikoiltua pois perinnesaunassamme ja saunomisen lomassa pääsette likoamaan kuumavesipaljuun!

Saunomisen päälle alkaa jo todennäköisesti olla nälkä, joten Ravintola pitopalvelu Kostian Kievari valmistama ateria maistuu erinomaisesti seikkailupäivän päätteeksi. Ruokailuun ja seurusteluun on yleensä varattu 2 tuntia saunarantamme lasikuistilla ja sisätiloissa.

Näin on päivän seikkailut seikkailtu, tervetuloa uudestaan! Jos olet kiinnostunut tällaisesta safaripäivästä, tai jostain aivan muusta, niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Keli kuin keli - mönkijäsafari onnistuu läpi vuoden! Talvella liukkaita järvenselkiä ja lumisia metsän polkuja. Kesällä uskaliaille upottavaa suolettoa sekä kinkkisiä Syrjän harjun rinteitä, tai nauttijoille helppoja taipaleita harjuisissa maisemissa laakeine peltoineen. Matkalla huilatessa paistamme kodalla makkarat sekä keitämme nokipannukahvit.

Vesijettiajelu kulkee vauhdikkaasti suurilla järvenselillä tai rauhallisesti kuvankauniita jokimaisemia katsellen vaikka Rönnvikin viinitilalle, museoautonäyttelyyn tai vuorokauden reissu Rönniin Eräjärvelle tanssimaan - vaihtoehtoja on ! Ja reissun päätteeksi otetaan oikeat rodeot järvenselällä, saunotaan ja syödään hyvin. Vesiskootterisafari voidaan ajaa lämpimissä pelastautumispuvuissamme toukokuusta syyskuulle, aina kun järvi on auki.

Moottorikelkkasafari pilkille ja takaisin ? Tai vaativa kelkkaturnee välillä poiketen metsämiesten kodalle makkaranpaistoon, oma kelkkarata, Kiihdytyskisat? Kaikki nämä ja muitakin vaihtoehtoja löytyy moottorikelkkasafarille; puhumattakaan yönylireissuista saunomisineen ja ruokailuineen. Moottorikelkka ajelu on parhaimillaan helmikuussa, kausi tavallisimmin tammikuusta maaliskuun loppuun.

Olemme juuri kehittäneet edullisen ja todella luontoystävällisen safarimuodon nykypäivän liikkuvalle ihmiselle. Lähde mukaan kokeilemaan ja ideoimaan mitä kaikkea sähköavusteisilla maastopyörillä voimme Pälkäneen Syrjänharjussa kokea. Sähköavusteisella maastopyörällä voit itse valita, ajatko kevyesti maisemista ihaillen vai tehokkaan treenin kuran lentäessä. Tämä safari tarjoaa liikunnan riemua tekniikan turvin jokaiselle ikään ja kuntotasoon katsomatta. Safarin jälkeen eksoottiset puilla lämmitettävät sauna ja kuumavesiallas, - ympärillä lämmin vesi, päällä pohjolan taivas. Päivän päätteeksi tunnelmallinen ruokailu saunarannassa jälkiruokineen.

Sydän-Hämeen Safarit