MÖNKIJÄ­SAFARI läpi vuoden, pikkujouluohjelmaa Tampere.

Mönkijä-Ajelu safarilla

Meillä jokainen safari on ainutlaatuinen kokemus. Valitsemme kolmenkymmenen kilometrin reitistöstä reitit ja haasteet juuri teidän ryhmänne toiveiden ja taitojen mukaan. Safarilla näemme monia erilaisia luontotyyppejä, kiipeämme Syrjänharjun pitkiä rinteitä, emmekä voi olla ihastumatta Hämäläisiin harjumaisemiin. Kalustomme koostuu noin kolmestakymmenestä 400cm3-450cm3 varmatoimisesta nelivetoisesta Yamahan -maastomönkijästä. Tarkemmat kalustotiedot löytyvät mönkijävuokraus -sivuilta.

Mönkijäsafarit ajamme ohjatusti ja turvallisesti ryhmässä, aivan kuin retkellä olisimme. Safarin kääntöpiste voi olla kota tai laavu, jossa paistamme makkarat ja keitämme nokipannukahvit. Safarilla voimme myös poiketa vaikka Syrjysen Strutsitilalla (erikseen sovittavissa). Suurille ryhmille kokoamme tapahtuman ohjelmarasteista esimerkiksi, sisällyttämällä siihen ammuntaa, sähkömaastopyöräilyä, patikointia tai muita valitsemianne ohjelmanumeroita. Retken aluksi puemme suojavarusteet, tutustumme laitteisiin sekä käymme läpi turvaseikat.

Seikkailupäivän täydentää sauna, tunnelmallinen ruokailu tai grilli-illallinen. Luksusta iltaan tuo tietenkin puilla lämmitettävä kuumavesiallas, - ympärillä lämmin vesi, päällä pohjolan taivas.

Yksityishenkilöt tai perheet voivat ottaa osaa avoimille safareillemme ja suurille ryhmille muodostamme koottuja ohjelmarasteja erilaisista aktiviteeteista.

SAFARI­PAKETIT

Mönkijäsafari: "Mini"

Mönkijäsafari, joka jää takuulla mieleen myös ensikertalaisille. Perusteellisen käyttökoulutuksen jälkeen taitamme taivalta oppaan johdolla peltoaukeita sekä harjumaisemia pitkin. Tutustumme mönkijöiden tehokkuuteen kantojen yli taiteillessamme tai sitten kierrämme kannot suosiolla tasaisempaa maastoa pitkin. Matkalla pysähdymme huilaamaan ja jutulle. Sovittaessa teemme nuotion ja paistamme makkarat. Palaamme lähtöpisteeseen "mönkkyiltyämme" noin 10 kilometriä.

Safarin kesto:2 tuntia
Sopivuus:Kiireiselle sekä ensikertalaiselle
Hinta:180€ + alv. 10% / hlö
Minimilaskutus:6 henkilön ryhmä
Maksimi:Jopa 23 mönkijää / kuljettajaa kerralla
monkijasafari11

Pikkujoulu; idea, mönkijäajelu

Vietä tänävuonna erilainen pikkujoulu mönkijäsafarilla.  Ajetaan mukava mönkijäretki. Safarilla, metsän kodalla keitämme nokipannukahvit ja paistamme makkarat. Sitten pikkujoulut voivat jatkua hyvän juoluisan ruuan, saunan ja paljun merkeissä meillä tai vaikka Tampereen sykkeessä.

Safarin kesto:1-5 tuntia
Sopivuus:Kaikille, retki ajataan ryhmän taitojen mukaisesti.
Hinta:180-270€ + alv. 10% / hlö
Minimilaskutus:6 henkilön ryhmä
Maksimi:Jopa 23 mönkijää / kuljettajaa kerralla

monkijasafari15

Mönkijäsafarit: "Hissukseen harjussa" tai "Ei tartte auttaa"

Koe onnistumisen iloa ylittäessäsi upottavaa suolettoa mönkijällä. Rapa roiskuu! Safarilla pääset kokeilemaan, kuinka jyrkän mäen mönkijöillä pääsee mönkimään tai miten kivien ja kantojen yli taiteillaan. Haastetta löytyy laidasta laitaan; on jyrkkiä harjuja, nopeita peltoaukeita sekä metsäisiä uria. Eikä kaveria jätetä pulaan, vaan yhdessä tiimissä autetaan kaikkia eteenpäin yli esteiden tai sitten kierrämme ne. Metsän siimeksessä pysähdymme tauolla makkaranpaistoon ja aidoille nokipannukahveille.

Safarin kesto:3-4 tuntia
Sopivuus:Kaikille haastetta haluaville
Hinta:240€ + alv. 10% / hlö
Minimilaskutus:6 henkilön ryhmä
Maksimi:Jopa 23 mönkijää / kuljettajaa kerralla
monkijasafari21

Mönkijäsafari: "Economy"

Tällä safarilla tingitään joistakin palveluista kuten ajovarusteista, mutta ei hauskuudesta. Lähtökohtana on asiakaan omat ulkoiluvarusteet, mutta jokaisella on tosin mahdollisuus vuokrata paikalta itselle varusteet. Varustepaketin vuokraus safarin yhteydessä 20€. Matkalla paistamme makkarat laavulla. Ja retken päätteeksi sauna lämpöiseksi omalla porukalla pikku iltapalaa grillaillen. Economyt ajetaan su, ma, ti, ke.

Safarin kesto:3 tuntia
Sopivuus:Omakustanteiset kaveriporukat
Hinta:180€ sis alv. 10% / hlö
+ Sauna itse lämmitettynä omilla pyyhkeillä 250€
Ryhmäkoko:6 - 23 henkilöä
monkijasafari24

Mönkijäsafari: "Polttari Special"

Kahden tunnin kiivas rypistys mönkijöillä tuo saunan tarpeen sekä luontaisen janon. Tästä on hyvä jatkaa viimeiselle matkalle kohti avion auvoista satamaa 🙂 Polttari Special ajetaan pääsääntöisesti lauantaisin.

Safarin kesto:2 tuntia
Sopivuus:Polttarit ja omakustanteiset kaveriporukat
Hinta:180€ sis alv. 10% / hlö
Ryhmäkoko:6-23 henkilöä
monkijasafari14

Yhdistelmäsafari: "Moottorikelkka- ja mönkijäsafari"

Vuodenajan sekä sääolosuhteiden mukaan mahdollisuus yhdistää kaksi mielenkiintoista safaria samalla reissulla. Pienemmillä ryhmillä voidaan toteuttaa safarit peräjälkeen, isommilla ryhmillä samanaikaisesti kahdessa eri porukassa kahden oppaan johdolla. Safarikohteet ja tarkemmat suunnitelmat toteutamme räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan huomioonottaen ryhmäkoon.

Ota yhteyttä, niin muokataan paketista teidän näköisenne kokonaisuus!

Safarin kesto:Sovittavissa
Sopivuus:Kaikki.
Hinta:Pyydä tarjous!
Ryhmäkoko:Enintään 40 henkilöä kerrallaan
yhdistelmasafari

Safaripaketti sisältää

  • Nelivetoisen Yamahan maastomönkijän (400cm3 tai 450cm3)
  • Kelinmukaisen varustuksen: Kypärän, kypärähupun, roiskeenkestävän suojahaalarin, kumisaappaat, villasukat ja hanskat. Sateella pukeudumme täysin vedenpitäviin kura-asuihin ja talven pakkasilla voimme käyttää myös lämpimiä moottorikelkkahaalareita.
  • Esimerkissä mainitut kahvit ja/tai ruokailut.
  • Polttoaineet, ellei toisin mainita.
  • Käyttö- ja turvakoulutuksen.
  • Oppaan safarille.
monkijasafari8
monkijavarusteet

Muuta huomioitavaa mönkijäsafarille lähtiessä

  • Mönkijän kuljettajalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti.

Varausvahvistus

Vahvistettu varaus on sitova ja laskutamme tilaisuudesta tilattaessa sovitun henkilömäärän ja palveluiden mukaisesti. Perimme tilaisuudesta ennakkovarausmaksun, joka matkan peruuntuessa jää palveluntarjoajalle korvaukseksi ennakkojärjsestelyistä. Peruutuksista laskutamme seuraavasti: Seitsemän vuorokautta ennen perutusta tilaisuudesta 30% hinnasta ja kahta vuorokautta ennen perutusta tilaisuudesta laskutamme täyden hinnan.

Omavastuu

Sydän-Hämeen Safarit Oy on vastuuvakuutettu yritys. Järjestäjän laiminlyönneistä johtumattomat esim. tapaturmat ja laitteiden vaurioituminen ovat asiakkaan omalla vastuulla. Laitteiden omavastuu kolari- tai muussa vahinkotapauksessa on 950€/laite.

Safarikota

kota5
kota11
kota4
Sydän-Hämeen Safarit