SÄHKÖ­MAASTO­PYÖRÄ­SAFARIT

Sähkömaasto­pyörä­safari, uusi huikea maastopyörä­ajelu sähkö­avusteisilla maasto­pyörillä.

Olemme juuri kehittäneet edullisen ja todella luontoystävällisen safarimuodon nykypäivän liikkuvalle ihmiselle. Lähde mukaan kokeilemaan ja ideoimaan mitä kaikkea sähköavusteisilla maastopyörillä voimme Pälkäneen Syrjänharjussa kokea. Sähköavusteisella maastopyörällä voit itse valita, ajatko kevyesti maisemista ihaillen vai tehokkaan treenin kuran lentäessä. Tämä safari tarjoaa liikunnan riemua tekniikan turvin jokaiselle ikään ja kuntotasoon katsomatta. Safarin jälkeen eksoottiset puilla lämmitettävät sauna ja kuumavesiallas, - ympärillä lämmin vesi, päällä pohjolan taivas. Päivän päätteeksi tunnelmallinen ruokailu saunarannassa jälkiruokineen.

Voit myös vuokrata meiltä pyörän 70euron päivähintaan ja lähteä yksin tai kaverin kanssa tutustumaan läheisen Syrjänharjun monipuolisiin luonnon reitistöihin.

SAFARI­PAKETTI

Maastosähkö­pyörä­safari:

Sisältää laitteet ja oppaan, safari ajetaan asiakkaan omissa ulkoiluvarusteissa.

Safarin kesto:2-3 tuntia
Sopivuus:Kaikille
Hinta:120€ +alv 10% /henkilö
Ryhmäkoko:Max. 6 henkilöä kerralla

MAASTOPYÖRÄSAFARI SISÄLTÄÄ:

  • Sähkömaastopyörät.
  • Mahtavat reitit.
  • Oppaan safarille.
Sähkömaastopyörä kuljetus

Varausvahvistus

Vahvistettu varaus on sitova ja laskutamme tilaisuudesta tilattaessa sovitun henkilömäärän ja palveluiden mukaisesti. Perimme tilaisuudesta ennakkovarausmaksun, joka matkan peruuntuessa jää palveluntarjoajalle korvaukseksi ennakkojärjsestelyistä. Peruutuksista laskutamme seuraavasti: Seitsemän vuorokautta ennen perutusta tilaisuudesta 30% hinnasta ja kahta vuorokautta ennen perutusta tilaisuudesta laskutamme täyden hinnan.

Omavastuu

Sydän-Hämeen Safarit Oy on vastuuvakuutettu yritys. Järjestäjän laiminlyönneistä johtumattomat esim. tapaturmat ja laitteiden vaurioituminen ovat asiakkaan omalla vastuulla. Laitteiden omavastuu kolari- tai muussa vahinkotapauksessa on 950€/laite.

Sydän-Hämeen Safarit