LISÄ­OHJELMAT SAFARILLE

Lisä­ohjelmaa safari­päivän ratoksi.

Talvikalastus, verkkokalastus, pilkkiminen

Vuodenajan sekä sääolosuhteiden mukaan on mahdollista pitää kalastustuokio safarin lomassa. Tarkemmat suunnitelmat toteutamme räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan huomioonottaen ryhmäkoon.

Kalastus

Äänimaljarentoutus, sointukylpy, jooga/venyttely, meditaatiokävely &
venyttely/rentoutus, ohjelmallinen hengitys-workshop

Saunarannassamme tai viereisellä Nuijantalolla voimme järjestää Minna Maarit Lahden johdolla laadukkaita rentoutushetkiä. Tämä on oiva vaihtoehto safariryhmänne rentoutusta kaipaaville.

Äänimalja rentoutus

Sauvakävely tai lenkki luonnonkauniiseen Syrjänharjuun!

Nauti rauhallisesta luonnosta ja kutsu yhteistyökumppanisi sauvakävelylle tai oikein lenkille Pälkäneen kauniisiin harjumaisemiin. Jos moottoroidut safariretket tuntuvat tällä kertaa liian vauhdikkailta ja kaipaatte hieman enemmän rauhaa jutustelua varten, tämä vaihtoehto on juuri teille tehty. Meiltä ohjeet sekä tarvittavat välineet ja matkaan. Lenkin päätteeksi nautitte perinnesaunan lämmöstä, eksoottisesta kuumavesialtaasta sekä hyvästä ruuasta rantamökissä Mallasveden äärellä. Täydellinen rentoutuspaketti tekee hyvää kaikille.

finnish-2073681_1280

Tai huilaamme nuotiolla kahvia keitellen

Harva asia maistuu yhtä hyvältä, kuin pannukahvi pitkän retken jälkeen. Nuotion lämmössä kelpaa siemailla kahvia, ja makkaranpaisto onnistuu myös samalla, kun pidämme taukoa tai lopettelemme päivän safaria.

Nuotiokahvit ja makkaranpaisto sopivat hyvin safarin tunnelmaan, ja niistä jää myös omat hienot muistonsa safarin lisäksi. Milloin viimeksi olet juonut pannukahvia nuotion ääressä luonnon helmassa?

fire-1152627_1920

Lakevolley eli järvilentopallo on hitti kesän helteisiin.

Safarin jälkeen, hyvällä porukalla saunan ja kuuman kylvyn lomassa on kiva ottaa peli järvilentopalloa Mallasvedessä. Kenttä sijaitsee hiekkapohjaisen järven rannassa saunan vieressä. Reisiin saakka ulottuva vesi estää juoksemisen ja pitkien askeleiden ottamisen, joten pelatessa lähes jokaisen pallon perään on syöksyttävä. Ja mikä onkaan hauskempaa kuin heittäytyminen lämpimään pehmoiseen rantaveteen. Hyvään peliin riittää kolme henkilöä puolelleen.

jarvilentopallo3
Sydän-Hämeen Safarit