SAUNA­RANTA

Safarisauna

Saunarantamme sijaitsee puhdasvetisen Mallasveden äärellä ja matkaa saunasta järveen on vain noin 20 metriä. Päivän ja iltapäivän aurinko lämmittävät mökkirantaa mukavasti. Alueella ei ole alkoholilupia, joten saunajuomat voitte tuoda edullisesti tullessanne. Mökki on sähköistetty ja kylmätilaa on muutaman jääkaapin verran. Mökin varusteluun kuuluu myös reilun kokoinen kaasugrilli sivukeittimellä, kiertoilmauuni, mikroaaltouuni sekä veden- ja kahvinkeittimet. Rantasaunaltamme löytyy myös kokous- tai ruokatilat valmiina 18 hengelle.

Sauna ja pesutilat

Kuuma perinnesaunamme ei jätä ketään kylmäksi. Hirsiseinissä näkyy ajan tumma patina. ”Ei ole sauna kellarissa, eikä lingeriittiä” tuumasi eräs asiakas ihastuksissaan. Piharakennuksessa modernit suihkut kolmelle.

 

KuvausHinta €
Lämmityskerta400€ + alv 24%
sauna2
suihkutilat

Kuumavesipalju

Saunarantamme pihasta löytyy kaiken kukkuraksi 8-10 henkilön kuumakylpytynnyri, jossa +37°C vesi hellii sinua safarin tai kokouksen päätteeksi.

KuvausHinta €
Lämmityskerta250€ + alv 24%
saunaranta3
palju2

Kokoustilat

Valoisat ja kauniit kokoustilat järvenrantamaisemalla. Tiloista löytyy paikat 18 hengelle, fläppitaulu ja projektorikangas. Tilat soveltuvat hyvin myös ruokailuun ja vapaaseen ajanviettoon. Muista myös kokouskahvit.

KuvausHinta €
Kokoustilat safarin ja saunan yhteydessä0€
Kokoustilat ilman safaria150€ + alv 24%
saunaranta
Mika Eerola - IMG_3477

Järvilentopallo

Haasta kaverisi matsiin ja pelaa kierros järvilentopalloa vaikka saunomisen ohessa! Ranta on tasaisen matala ja järven pohja on luontaista hienojakoista hiekkaa.

KuvausHinta €
Ennakkoon tilattavissa250€
jarvilentopallo3
IMG_9741
Sydän-Hämeen Safarit